Grillet portobello med chimichurri dressing

 

Ingredienser til 2 portioner:

  • 4 store portobello svampe
  • ½ dl balsamico eddike
  • ¼ dl ekstra jomfru oliven olie
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • Knivspids salt
  • ¼ tsk røget paprika
  • 3 fed hvidløg, hakket

Chimichurri:

  • 1 dl frisk persille, hakket
  • 3 fed hvidløg, hakket
  • 1 lille løg, hakket
  • ¼ tsk chili flager
  • 4 spsk ekstra jomfru oliven olie
  • 3 spsk frisk citron saft
  • Knivspids salt
  • Friskkværnet sort peber

 

Rens portobello svampe med lidt køkkenrulle og stil dem i en plastic pose.

Pisk sammen i en skål balsamico eddike, oliven olie, spidskommen, sort peber, paprika, hvidløg. Smag til og justere efter smag.

Hæld marinaden i posen, luk den, og ryst den godt, så svampene bliver godt dækket af marinaden. Stil dem til siden i en halv time.

Chimichurri: bland samme i en skål den hakket persille, hvidløg, løg, chili flager, oliven olie, citron saft, salt og peber. Smag til og justere efter smag. Stil den til siden.

Tag portobello ud af posen og grill dem 4-5 minutter på hver side indtil de får de gyldne grillmærker. Stil dem på en tallerken og servere dem med chimichurri.

 

 

Translate »