Hindbærispind med chokoladeovertræk

 

Til 7 små is:

  • 200 g frosne eller friske hindbær
  • 1 stor moden banan
  • 1 dadel (uden sten) udblødt i lidt vand
  • 150 g 85% mørk chokolade

Hæld alle ingredienser i en blender og blend indtil du får en ensartet og cremet konsistens.

Hæld blandingen i små isformer og læg dem i fryseren.

Dagen efter, når de er helt frosne, er de klar til at få et overtræk af chokolade.

Smelt chokoladen i et varmvandsbad.

Hæld forsigtigt den smeltede chokolade i et højt glas.

Tag ispindene ud af fryseren og ud af formen.

Dyp én ispind ad gangen i den smeltet chokolade og drej lidt rundt, så hele isen bliver dækket.

Tag isen op af chokoladen og hold den lige nogle få sekunder, så chokoladen stivner lidt.

Læg den på en plastikbakke og fortsæt med de andre ispinde på samme måde.

Når du er færdig, stiller du bakken i fryseren, så chokoladen bliver helt frossen.

Translate »