Ispinde med honningmelon, lime og mynte

 

Til 8 små ispinde:

  • 1 lille honningmelon, skrællet og i stykker
  • Frisk presset saft af 2 lime
  • ½ knivspids salt
  • 3-4 blade mynte
  • 1 tsk ahornsirup
  • 100g mørk chokolade 70%

 

Blend alle ingredienser rigtig godt i en power blender, så den bliver til en meget cremet smoothie med en meget ensartet konsistens. Smag til og justere efter din smag.

Hæld smoothien i ispindeforme og stil dem i fryseren.

Dagen efter, smelter du chokoladen over varm vand.

Tag ispindene ud af fryseren og ud af formen.

Hæld den smeltet chokolade i en høj glas og dyp toppen af ispindene i chokoladen. Hold dem op i nogle sekunder, så chokoladen får lov til at blive hård igen inden du ligger dem ned i en plastik beholdere. Stil beholderen igen i fryseren indtil de skal spises.

 

Translate »