Ledproblemer

 

Der findes rigtige mange symptomer og sygdomme i led, bindevæv og muskler. Men fælles for de fleste er, at de giver nedsat bevægelighed og smerter, som betyder store gener i dagligdagen.

Du skal altid begynde med at gå til lægen, så du får den rette diagnose og behandling. Men kan lægen ikke finde nogen årsager, eller vil du støtte den lægelig behandling, så du kan reducere  den smertestillende medicin, kan du finde stor hjælp i de essentielle fedtsyrer og fra naturens skatkammer.

Generelt for hele gruppen af sygdomme i led, bindevæv og muskler er der tale om en kronisk inflammation. Kroniske inflammationer mærkes ikke direkte, men de skaber grobund for udvikling af mange gener og symptomer.

De essentielle og livssvigtige fedtsyrer omega-3 og omega-6 regulerer overordnet kroppens betændelses- og inflammationsprocesser. Når vi har indtaget fedtsyrerne, omdannes de ved hjælp af enzymer til forskellige prostaglandiner inde i cellerne. Prostaglandinerne er hormonlignende stoffer, der påvirker adskillige biokemiske processer, hvor resultatet kan være proinflammatorisk eller antiinflammatorisk. Derfor er det meget vigtigt, at der er den rigtig balance mellem dem.

I naturen findes der mange forskellige inflammationshæmmende urter. De virker ikke så hurtigt som medicin, men de virker i løbet af nogle uger på en blid og nænsom måde.

Mit job her vil være at gennemgå grundigt dine symptomer og de mulige årsager, sammen med din livsstil og kost. Bagefter vil jeg lave dit regenerationsprogram, som vil inkludere en vejledning til en anti-inflammatorisk livsstil ved brug af reguleringsterapi med inflammationshæmmende urter, ernæringsterapi med en anti-inflammatorisk kost, og fedtsyreterapi med de essentielle fedtsyrer, så de kan komme i balance.

 

Book tid:

E-mail:  biopatibm@protonmail.com

Translate »