Biopati/Naturopati konsultation


Har du været til lægen, fordi du har udfordringer med din fordøjelse, med din hud, din søvn, eller dit energiniveau, og har din læge ikke fundet en konkret problemstilling?

Eller du vil støtte og supplere den lægelige behandling på en naturlig måde?

Så kan jeg hjælpe dig med Biopati/Naturopati!

Biopati/Naturopati er en naturmedicinsk behandlingsform, som du kan læse om ved at trykke på linket her  

De grundlæggende principper er, hvordan vi på naturlig vis kan forebygge at sygdom opstår ved at optimere kroppens sundhedstilstand,
og når sygdom er opstået, hvordan vi finder frem til de bedste naturlige løsninger på de konkrete problemstillinger.

Med mit speciale og min passion for kost og ernæringsterapi bruger jeg primært kost til forebyggelse, behandling og optimering af følgende problemstillinger: 

En Biopat/Naturopath er en behandler, som bruger naturmedicinske behandlingsformer, som ernæringsterapi, vitamin- mineral- fedtsyreterapi, phytoterapi, immun- og symbioseterapi, livsstilsændringer og m.m., som fokuserer på årsagen frem for symptomer, og som vil kunne supplere og støtte en lægelig behandling.

I en Biopatisk/Naturopatisk behandling indgår en kombination af minimering af så mange belastende faktorer som muligt og samtidig genopbygge og stabilisere kroppens naturlige balance ved hjælp af disse biologiske metoder:

Ernæringsterapi
Med den rette kost kan vi forebygge og forbedre mange af vores livsstilsygdomme. Du får individuel vejledning i, hvilken kost der er bedst i forhold til din sundhedstilstand og forklaring om hvordan din mad påvirker. Vi gennemgår, hvordan du kan implementere mine råd i din hverdag og du vil få inspiration til opskrifter og/eller menuplan. 

Vitamin-, mineral- og fedtsyrerterapi
Vitaminer og mineraler er livsnødvendige mikronæringsstoffer, som kroppen – med få undtagelser – ikke er i stand til at danne selv, og derfor må vi have dem tilført gennem kosten. De bidrager ikke med energi, men er altafgørende for alle enzymfunktioner, stofskifteprocesser og vævenes beskaffenhed.

Fedtsyrer er en gruppe af simple fedt, også kaldet lipider. Fedt har centraler funktioner i cellerne, er varmeisolerende, giver beskyttelse til de indre organer og udfører også endokrine funktioner, idet en del hormonlignende substanser.

Terapien indebærer ekstra tilskud af de vitaminer, mineraler og fedtsyrer du eventuelt mangler for at kunne forebygge sygdomme eller forbedre din sundhedstilstand. Når kroppen er i en helbredelses proces, har den brug for flere næringsstoffer til at dække kroppens højere behov. 

Phytoterapi/Reguleringsterapi
Phytos betyder planter på græsk, og den terapeutiske anvendelse af lægeplanter benævnes phytoterapi.

Ved brug af lægeurter og homøopatiske midler understøtter phytoterapi/reguleringsterapi til ernæringsterapi og har til formål at styrke og forbedre optagelsen af næringsstoffer, rette op på ubalancer i organ- og meridianfunktioner og understøtte afgiftningsfunktioner.

Immun- og symbioseterapi
Med immun- og symbioseterapi styrkes immunforsvaret, og det gør vi med kost og ved brug af præbiotika og probiotika (mælkesyrebakterier), som sørger for at skabe balance – også kaldet symbiose – i mikrofloraen på hud og slimhinder.

Afgiftning
Kroppen afgifter løbende sig selv, men nogle gange har den brug for en ekstra hjælp, og det gør vi ved hjælp af urter, homøopatiske midler, motion, den rigtige kost, forbedring af søvn. 

 

Biopat/Naturopath ibm er en beskyttet titel, som er din garanti for en kvalificeret og uddannet behandler.

Praktiserende Biopater og Naturopather er organiseret i Biopatforeningen, som jeg naturligvis er medlem af, og hvor jeg har skrevet under på Det Biopatiske Løfte.

Jeg er også medlem af FENACO Organización Colegial Naturopática, som er den største Naturopatiske Forening i Spanien og medlem af WNF World Naturopathic Federation.

 

Book tid:  

E-mail:  biopatibm@protonmail.com

 

 

Translate »