Om mig

Velkommen til!

 

Mit navn er Montserrat. Jeg er 50 år, mor til en dejlig dreng på 14 år, og kommer fra Barcelona, Spanien.

Som du vil læse længere ned, er jeg uddannet Biopat/Naturopath ibm ved Institut for Biologisk Medicin og Diætist ved Linkia, har en Master i Vegetar Madlavning og Ernæring fra Escuela de Cocina Vegetariana (Vegetarisk Køkken Skole), og er certificeret i Klinisk Ernæring og Sport Ernæring med speciale i Overvægt ved ICNS Instituto de Ciencias de Nutrición y Salud (Institut for Ernæring og Sundhedsvidenskab). Oprindeligt er jeg uddannet Cand. merc. i Erhvervsøkonomi og Ledelse fra UOC Universitat Oberta de Catalunya

Jeg er også skribent på magasinet Sund-forskning, som udkommer 6 gange årligt.

 

Jeg fokuserer primært på Biopati/Naturopati i kosten gennem ernæringsterapi, og har fire hovedområder i mit arbejde:

  1. Ernæringsvejledning med personlige sammensatte kostplaner efter dine ønsker, behov og mål, især sport ernæring og vegetar/vegansk ernæring, så du er sikker på, at du får alt, hvad du har brug for.
  2. Madplaner efter dine behov og ønsker, med konkrette opskrifter, hvor jeg kan også hjælpe dig med indkøbslister, planlægning og om hvordan du laver et eller andet interessant opskrift for dig.
  3. Foredrag og/eller undervisningsforløb i trænings centre, klubs, foreninger, skoler, virksomheder.
  4. Biopati/Naturopati konsultation til dig, hvor din interesse og behov tager udgangspunkt i at fremme kroppens naturlige styrker i optimering af sundhed, forebyggelse af sygdom, og hvis sygdom er allerede opstået, med vejledning i naturlige løsninger, som vil kunne supplere og støtte den lægelig behandling.

 

Diætist (Técnico Superior en Dietética TSD)
Officiel uddannelse for diætister, som er godkendt af det spanske Ministeriet for uddannelse og erhvervsuddannelse. Anerkendelse af TSD som professionel inden for sundhedsområdet i henhold til Lov om Regulering af arbejde inden for Sundhedsvæsen, 44/2003 af 21. november, i sin art. 3.2 anerkender TSD som en professionel inden for sundhedsområdet.

Officielle regler vedrørende titlen som TSD:

https://www.boe.es/diario_boe/txt.php?id=BOE-A-1995-13285

https://www.boe.es/eli/es/rd/1995/04/07/548

https://www.boe.es/eli/es/l/2003/11/21/44/con

De generelle kompetencer er:

  • Identificer ernæringsbehovene hos den generelle befolkning, forbered diæter tilpasset dem og lave opfølgninger.
  • Forbered diæter tilpasset til mennesker og / eller grupper med specifikke patologier, fortolke og følge de medicinsk-diætetiske anbefalinger og lave opfølgninger af patienter.
  • Undersøge og vurdere fødevarers ernæringsmæssige og hygiejniske kvalitet ved at anvende enkle analytiske teknikker, fortolke analytiske resultater og rapportere, forberede og / eller foreslå de nødvendige rettelser.
  • Formidling af sunde kostvaner, som støtte til et bedre sundhed og forebyggelse af sygdomme.

Jeg er selvfølgelig medlem af det Spanske fagligt selskab af Diætister (ASNADI Asociación Nacional de Dietistas TSD de España).

 

Speciale i Overvægt

Et akkrediteret specialiseringskursus ved ICNS Instituto de Ciencias de Nutrición y Salud (Institut for Ernæring og Sundhedsvidenskab) om forståelse for de sociale, psykologiske, biologiske og økonomiske determinanter for overvægten, og udvikle ernæringsstrategier og livsstilændringer i henhold til den enkelte persons særlige forhold.

Kurset er akkrediteret af de Katalanske Råd for Fortsat Uddannelse af Sundhedsvæsenet og af Fortsat Uddannelsen Kommissionen for det Nationale Sundhedsystem med 7,4 point.

 

Sport Ernæring

Et akkrediteret kursus ved ICNS Instituto de Ciencias de Nutrición y Salud (Institut for Ernæring og Sundhedsvidenskab) om sportsfysiologi og metabolisme, som introducerer grundprincipperne for fysisk aktivitet, metabolisme og sports ernæring til både aerob og anaerob arbejde og kropskomposition hos både mænd og kvinder, med de forskellige hormoneller påvirkninger. Der arbejdes også med forskellige kostretningslinjer såsom low-carb, keto, vegetar, vegansk bl.a. og hvordan de påvirker præstationerne og kropskomposition i de forskellige metoder og sportsgrene. Der er specielt fokus på overvægt problematikken og forbedring af kropskomposition.

Kurset er akkrediteret af de Katalanske Råd for Fortsat Uddannelse af Sundhedsvæsenet og af Fortsat Uddannelsen Kommissionen for det Nationale Sundhedsystem med 8,5 point.

 

Klinisk Ernæring

Et akkrediteret kursus ved ICNS Instituto de Ciencias de Nutrición y Salud (Institut for Ernæring og Sundhedsvidenskab) om fysiopatologi og forskellige programmer i klinisk ernæring i de forskellige livssituationer såsom graviditet, barndom, specielle befolkningsgrupper. Der er især specielt vægt på at lære de meget specifikke ernæringsmæssige behov for den vegetar og vegansk kost i disse situationer, som skal kendes til og vurderes omhyggeligt.

Kurset er akkrediteret af de Katalanske Råd for Fortsat Uddannelse af Sundhedsvæsenet og af Fortsat Uddannelsen Kommissionen for det Nationale Sundhedsystem med 8,2 point.

 

Biopat / Naturopath ibm
En 3,5 årig uddannelse ved Institut for Biologisk Medicin med gennemgang af ernæringsterapi, terapeutisk behandling med vitaminer, mineraler, fedtsyrer, klientpsykologi og behandling med lægeurter og homøopati. 

Biopat/Naturopath ibm er en beskyttet titel, som er din garanti for en kvalificeret og uddannet behandler.

Praktiserende Biopater og Naturopather er organiseret i Biopatforeningen, som jeg er medlem af, og hvor jeg har skrevet under på Det Biopatiske Løfte.

 

Jeg er også medlem og den officielle repræsentant i Danmark af FENACO Organización Colegial Naturopática, som er den største Naturopath Forening i Spanien og medlem af WNF World Naturopathic Federation.

 

Máster i Vegetar Madlavning og Ernæring
300 timers undervisning ved Escuela de Cocina Vegetariana de Ana Moreno. Under dette forløb har jeg opnået kompetencer og erfaring indenfor individuelt vegetar og vegansk kostvejledning og diætsammensætning i forhold til forskellige personlige situationer, fx alder, sundhedsstilstand, fysisk aktivitet, osv, samt terapeutisk behandling med vitaminer, mineraler, fedtsyrer, lægeurter og specifikke madvarer.

 

Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære
Gennemført 200 timers Anatomi og Fysiologi samt 100 timers sygdomslære ved Likam S.M.B.A. Kurset lever op til Sundhedsstyrelsens krav.

 

Book tid:

E-mail: biopatibm@protonmail.com

 

 

 

 

Translate »