Svagt immunforsvar

 

Vores immunforsvar er udviklet gennem millioner af år. Det består af forskellige væv, stoffer og omkring 500 milliarder celler, som arbejder konstant og uden pauser overalt i kroppen.

Når immunforsvaret fungerer optimalt, er vi stort set beskyttet over for smitte, og det er også immunforsvarets opgave at destruere abnorme celler.

Men vores immunsystem varetager faktisk mange flere funktioner. Det klarer akutte angreb af bakterier og virus, rydder op efter gamle infektioner og fjerner toksiner samt forskellige affaldsstoffer, som har trængt sig ind gennem hud og slimhinder.

Hud og slimhinder er vores første forsvars barriere. Mikrofloraen på hud og slimhinder består af mange mikroorganismer, som følger os hele livet og som det mest af tiden lever i symbiose.

Symbiose er en forudsætning for sundhed og er udtryk for samliv mellem forskellige arter til gensidig gavn. Vi lever i symbiose med disse milliarder af mikroorganismer der er på vores hud og slimhinder. Faktisk har vi behov for at leve sammen med andre arter for at udvikle os og for at styrke immunforsvaret. Men når symbiosen forstyrres, kaldes det for dysbiose, hvor nogle mikroorganismer bliver for dominerende, spreder sig og skaber grobund for mange infektioner og sygdomme.

Symbiosen på slimhinderne kan for eksempel reguleres med lægeplanter, fornuftigt kost, mælkesyrebakterier og pH-regulerende midler.

Jeg vil hjælpe dig her med en stribe af forskellige typer immunregulerende lægeplanter og med immun- og symbioseterapi for at styrke dit immunforsvar og genoprette symbiosen på slimhinderne.

 

Book tid:

E-mail:  biopatibm@protonmail.com

Translate »