Vægtproblemer

 

At holde en sund og stabil vægt er en forudsætning for forebyggelse af mange livsstilssygdomme. Men det er ikke altid nemt at blive i den ønsket sunde vægt, og der kan være mange grunde til, som fx vaner, arbejdstider, en meget presset hverdag, fristelser overalt, ubalancer i hormoner, ustabilt blodsukker, en ubalanceret kost, fordøjelsesproblemer, osv.

Det ville være skønt, hvis at holde vægten blot handlede om et simpelt regnestykke af kalorier. Men for alle dem, der kæmper med en ustabilt vægt, og det kan både være overvægt eller undervægt, er det dog helt klart, at en stabil vægt og særligt et varigt stabil vægt er meget mere kompliceret end bare et regnestykke.

En hurtig slankekur virker som den lette og tiltrækkende løsning, men alt for lovende slankekur kan have alvorlige konsekvenser, da du kan komme til at mangle vigtige livsnødvendige næringsstoffer i din kost. Derfor er det altid meget vigtigt at have noget professionel vejledning, som sikrer dig, at du får alle de næringsstoffer, du har behov for.

En varigt stabil vægt kræver en livsstilsændring, hvor en sund kost og motion indgår sammen, og derfor er det vigtigt, at du føler dig vejledt, inspireret og motiveret, så du ser det som et udviklende forløb, du har lyst til at følge hver dag.

Den måde, jeg vil hjælpe dig, er ved at sørge for, at du får en sund og næringsrig kost, som dækker alle dine behov, og hvor vi lægger fokus i processen, så du lærer om, hvordan maden påvirker dig, hvorfor visse fødevarer gør det svært at holde sig fra, og hvordan du kan lære at finde de sunde fødevarer og inkludere dem i din daglige kost på en let måde.

 

Book tid:

E-mail:  biopatibm@protonmail.com

Translate »